sidney road

'the grey one'

Overview

Loft addition, ground floor extension and remodelling.


The Brief

To enhance and extend the family home with a hi spec interior and unique design throughout.


Our Solution

We decided to create a crisp space fitting in a wonderful kitchen by Roundhouse and focus on several key design features to realise an award worthy scheme.

This project was longlisted for the New London Architecture Awards for 2017 and was part of an exhibition at The Building Centre on Store Street, London.

As is often the case we have planning considerations that drove the shape and setting out, we maximised the space added, specifically exhibited some of the otherwise hidden structure and added in acres of neat, concealed storage from front to back.
The clients taste and sense of modern style has led to an amazing interior with concrete topped kitchen, bespoke storage, a central fireplace and a flexible kitchen/dining/snug area off the courtyard garden.

We are so proud of this scheme.