rockwood

Overview

New sales suite.


The Brief

Our commercial work started with turning this old sales HQ into a new showroom with office and show suite spaces for a building company to meet clients and showcase their high end products.


Our Solution

The client wanted a sleek Austrian aesthetic in keeping with their ethos so we worked with a supplier to clad the building in a profiled pine system, combining this with a stone cladding and aluminium glazing system.

We added a second storey and re-planned the internal layout to give the client the spaces they needed for front of house sales, back of house storage, a back office and some client entertaining space.

Our team featured a specialist interior architect and a range of suppliers whose product was to be incorporated in the design.

Many of our clients are seeking to maximise commercial space while creating mixed use schemes with residential units. We can carry out feasibility exercises and assess whether or not a building should be extended and enhanced, or the site cleared for a more efficient use.